Controversatul Răzvan Savaliuc (luju.ro), vedetă Antena 3

Articol aparut in Podul in data de 26 martie 2020, Alex Miclovan

Dubiosul portal luju.ro – un soi de Antena 3 online unde infractorii politici (în special de la PSD, care a pompat bani căcălău în această sinecură manipulatorie) înjură și atacă procurorii, protestatarii #Rezist, UE și SUA – revarsă, din nou, cea mai purulentă propagandă putinistă, sub semnătura numitului Valentin Busuioc, fost angajat Psnews.ro și Bursa, care iscălește o serie de osanale grețoase la adresa autocratului Vladimir Putin.

Iată cum și-a intitulat acest așa-zis jurnalist compunerea de școala primară: ”ASA SE COMPORTA UN SEF DE STAT RESPONSABIL – Presedintele Rusiei Vladimir Putin da dovada curajului cu care se apara o patrie, mergand personal intr-un spital pentru coronavirus”. Halatul, cât costă halatul?!

Și-apoi, propagandistul își prelinge delirul: ”In timpuri de criza se vad adevaratii lideri. Iar presedintele Rusiei, Vladimir Putin a inteles foarte bine acest lucru. Politicianul a vizitat marti, 24 martie 2020, spitalul din Kommunarka (o suburbie a Moscovei), unitate sanitara dedicata ingrijirii pacientilor cu coronavirus” – sesizați vreo diferență, cât de mică, față de tâmpeniile debitate pe ruble de Sputink.md și celelalte goarne ale Federației Ruse?

Adevăratul lichelism al propagandistului Busuioc urmează chiar după această flegmă de pasaj (prezentat mai sus), când, încercând să dreagă busuiocul pentru prostirea cititorilor, ne încredințează că luju.ro l-a lăudat și pe Donald Trump, cu doar câteva zile în urmă – adică se pune semnul egal între SUA și Rusia, ceea ce reprezintă o mizerie de proporții, atât din punctul de vedere al istoricului funebru pe care-l avem în raport cu Moscova, de unde ne-a fost impus comunismul genocidar, dar și din pricina faptului că luju.ro preia pe nemestecate ”informațiile” propagandei putiniste privind situația pandemiei de COVID-19 în Rusia, prezentându-l pe Putin (în mandatul căruia au fost asasinați peste 150 de jurnaliști, în Rusia și în țările conexe) drept un lider mesianic.

La finalul tuturor acestor tâmpenii, propagandistul mai scuipă una, la fel de duhnitoare, vorbind despre ”scenariul chinezesc” și ”scenariul italian”, insinuând astfel că lumea s-ar confrunta cu două pandemii distincte, în condițiile în care China comunistă a infestat și a băgat în carantină întreaga planetă, iar acum emite cea mai fetidă propagandă, cățărându-se pe cadavre. Așa-zisul ”scenariu chinezesc” ar însemna acceptarea propagandei chineze drept informație reală, ceea ce ar fi de noaptea minții. 

De notat că șeful bârlogului luju.ro este controversatul Răzvan Savaliuc (foto), vedetă Antena 3 și Sputnik.md, despre care Newsweek a dezvăluit că a fost îndopat  de PSD cu însemnate fonduri, în epoca Liviu Dragnea, actualmente pușcăriaș de drept comun.

Recommended For You