Primăria Buhuși s-a dotat cu buldoexcavator și nacelă (noi)

Primăria Buhuși a demarat recent proceduri de achizitie pentru diverse utilaje auto. Acestea sunt necesare pentru efectuarea de lucrări specifice precum intretinerea iluminatului public sau alte lucrări la înălțime. Acest tip de lucrări necesită o nacelă specială, unde operatorul uman poate desfășura activitatea în siguranță. De asemena, alte utilaje precum buldoexcavator dotat cu accesorii.

Zilele trecute s-a finalizat achizitia unei autospeciale cu nacelă de lucru la înălțime care asigură servicii de intretinere Iluminat public, montat/demontat echipament pentru iluminatul festiv (perioada sarbatorilor de iarna), toaletarea arborilor si multe alte interventii, de exemplu lucrul la inaltime (curatarea ulucelor de material vegetal si a turturilor pe perioada inghetului, etc). Valoartea acesteia este de 319.000 lei, firma castigatoare a licitatiei fiind SC GRADINARIU IMPORT EXPORT SRL Bucuresti. Sursa de finantare este din fonduri bugetare proprii. Termenul de furnizare a autospecialei supuse achiziției este de maxim 45 de zile de la semnarea contractului de părți și emiterea ordinului de livrare.

In luna decembrie 2021 s-a finalizat achizitia unui buldoexcavator cu accesorii, nou, in valoare totala de 499.987 Lei, firma castigatoare fiind SC TERRA ROMANIA UTILAJE DE CONSTRUCTII S.R.L. Tunari. Sursa de finantare este din fonduri bugetare proprii. Termenul de furnizare in 45 de zile de la semnarea contractului și emiterea ordinului de livrare.

Nota: fotografia autospecialei cu nacelă este pentru exemplificareș imaginile cu buldoexcavator sunt reale.

 

 

Recommended For You

One Comment to “Primăria Buhuși s-a dotat cu buldoexcavator și nacelă (noi)”

Comments are closed.