ULTIMA ORA – Ucraina a introdus starea de urgență!

Ora: 7:10  Preşedintele Ucrainei decretează legea marţială pe întreg teritoriul ţării: VIDEO – Rachete militare rusesti zboară pe deasupra Ucrainei pentru a lovi tinte precum depozite militare, aeroporturi sau baze militare.
Ora: 06:54 Ucraina anunță că Rusia atacă din trei flancuri: Crimeea – sud, Donbas – est și Nord-Est, transmite Bloomberg.
Ora 06:44 Ministrul adjunct de interne al Ucrainei, Anton Gerașcenko, a confirmat, de asemenea, că a început o invazie rusă. „Invazia a început. Tocmai au fost trase rachete către centre militare, aeroporturi, depozite militare, lângă Kiev, Harkov, Dnieper. Focuri de armă la graniță sunt în desfășurare. Din această zi, există o nouă realitate geopolitică în lume”
Ora 06:25 ,,Putin tocmai a lansat o invazie pe scară largă a Ucrainei, acesta este un război de agresiune. Orașele pașnice ucrainene sunt sub lovituri: Kiev, Odessa, Harekov.”- anunță ministrul ucrainean de Externe.
Ora 5.35 Ucraina: reporterii CNN au auzit focuri de armă în apropierea principalului aeroport din Kiev. Focuri de armă au fost auzite joi în apropierea aeroportului Boryspil din Kiev, precum şi mai multe explozii în alte locuri din capitala ucraineană, la scurt timp după ce Rusia a anunţat o operaţiune militară în Ucraina, a informat agenţia de ştiri Interfax.

Pravda Ucraina: „Au început atacurile cu rachete asupra instalațiilor militare din toată țara”

​Publicația ucraineană Pravda scrie că instalații militare din Ucraina sunt lovite de rachete, iar o operațiune de debarcare a trupelor ruse la Marea Neagră și Azov este în desfășurare.  Potrivit surselor citate, la ora locală 5.00 au început atacurile cu rachete asupra instalaţiilor militare în toată Ucraina. Au fost lansate rachete de-a lungul întregii granițe – de la Lugansk la Jytomyr”, a spus sursa. De asemenea, este raportat că operațiunea de aterizare a Flotei Mării Negre în Marea Azov și Odesa a început. Sursele mai spun că în Nikolaev (la Marea Neagră) s-au raportat incendii puternice. De asemenea, depozitul de rachete și artilerie din Harkiv a fost distrus.

Recommended For You