Insula Șerpilor a fost cucerită de soldații invadatori ruși!

Ora 23: 00 Insula Șerpilor din Marea Neagră din regiunea Odessa a fost capturată de ocupanții ruși. Acest lucru a fost raportat de Serviciul de Stat de Grăniceri al Ucrainei pe Facebook. prin următorul comunicat: ,,Situația despre invazia rusă. Infrastructura insulei Zmiiniy (Șerpilor) a fost distrusă după bombardamentul artileriei navei.  De altfel, legătura este pierdută cu grănicerii și războinicii forțelor armate ucrainene. Conform ultimelor informații, insula Zmiiniy a fost capturată de inamic. În timpul zilei inamicul a încercat să sperie apărătorii ucraineni ai insulei cu cerințele de înconjurat. De remarcat, SBGSU împreună cu forțele armate ucrainene și Garda Națională a Ucrainei continuă să lupte activ împotriva inamicului. Victoria va fi a noastră!” Vezi ofensivele rusesti pe harta Ukrainei LIVE.

Ora 22:15   Solații ruși au cucerit insula Șerpilor din apropierea (40km) României. Nu se știe nimic despre soarta grănicerilor ucraineni. Rușii au ocupat Insula Șerpilor, potrivit Serviciului de Stat al Grăniceri al Ucrainei, citat de ziarul Dumskaya. Potrivit departamentului, mai întâi navele rusești au tras asupra insulei, distrugând întreaga infrastructură. După aceea, comunicarea cu polițiștii de frontieră ucraineni s-a pierdut. VIDEO aici

Prin cucerirea Insulei Serpilor, previziunea lui Traian Basescu reafirmata astazi, la Romania TV, s-a adeverit: ,, Acum îşi fac (rușii) baza de intervenţie viitoare sau poate chiar în continuare şi-o fac în Lugansk şi Doneţk pentru a vedea visul cu ochii – Nova Rassia. Înseamnă sudul Ucrainei, legarea terestră a Crimeei şi din nou vecini cu noi pe braţul Chilia. Vrea să-şi facă visul cu ochii, să fie vecini cu noi pe braţul Chilia”

Trupele rusești sunt mai aproape de teritoriul României, iar asta ridică mari semne de întreebare asupra siguranței noastre naționale. Pe de altă parte, rușii vor pune mâna și pe rezerve importante de gaze din această zonă a Mării Negre, ceea ce nu este puțin lucru. Rusia are forța de a exploata aceste gaze, dar România nu. Deci, gazele românești vor lua drumul Rusiei. Prezența Rusiei mai aproape de granițele noastre înseamnă implicit că investitorii străini vor fi mult mai prudenți în investiții la noi. Din toate această invazi asupra Ukrainei România are doar de pierdut.

Citește mai multe despre atacul asupra Insulei Șerpilor.

Recommended For You