Mobilizarea primarului bacauan Lucian Viziteu pentru ajutorul refugiatilor din Ukraina

Primaria Bacau, prin reprezentantul acesteia, primarul Lucian Viziteu, face un apel umanitar pentru ajutorul refugiatilor din Ukraina. Astfel primaria Bacau a deschis trei puncte de colectare a donatiilor venite din partea bacauanilor (vezi mai jos adresele). Mesajul primarului Viziteu, postat pe pagina sa este dat mai jos:
,,Ne mobilizăm pentru a veni în ajutorul refugiaților ucraineni! În aceste momente dificile suntem alături de poporul ucrainean, greu încercat de război și de toți băcăuanii care au rude, prieteni sau cunoscuți în țara vecină devenită câmp de luptă. Municipalitatea face apel umanitar la toți băcăuanii pentru a dona:
* PRODUSE ALIMENTARE AMBALATE, NEPERISABILE
* LENJERII DE PAT, PILOTE, PĂTURI, PERNE
* CONSUMABILE
* JUCĂRII
De luni până joi, între orele 8:00 – 16:00 vor fi deschise următoarele centre:
Direcția de asistenta sociala Bacău, str. Ștefan cel Mare, nr. 17/ A
Primăria Municipiului Bacău, str. Mărășești, nr. 6
Evidența Populatiei, str. Henri Coandă, nr. 2
Pentru eventualitatea sosirii refugiaților în municipiul Bacău, Primăria dispune de spații de cazare cu capacitate imediată de extindere si avem semnale din mediu privat de susținere. Suntem in legătură cu alte primarii din zona granitei ucrainiene cat si cu autoritățile centrale, gata să oferim tot sprijinul necesar. Să fim solidari în aceste momente grele pentru toată lumea! Să ne rugăm unii pentru alții și să ajutăm împreună!
Dumnezeu să ne ocrotească pe toți!

Recommended For You