1 Mai la Iași

Primăria Municipiului Iași a marcat Ziua Internațională a Muncii, 1 Mai, printr-o manifestare dedicată celor care muncesc, reluând astfel tradiția întreruptă de pandemia de COVID-19.
La Zona de Agrement Ciric a fost organizat un spectacol de muzică populară susținut de artiști ieșeni: Ștefan Pintilie, Beatrice Duca, Ștefan Deaconița și Ansamblul Folcloric „Busuioc Moldovenesc” al Companiei de Transport Public SA Iași.
Evenimentul a fost aprobat de consilierii locali în ședința de joi, 28 aprilie, și a fost organizat cu sprijinul sindicatelor din cadrul companiilor care țin de Consiliul Local al Municipiului Iași.
„Ziua Internațională a Muncii reprezintă un bun prilej de apreciere și respect față de toți cei care, prin muncă și implicare, contribuie la dezvoltarea societății. Munca rămâne un factor de progres, o modalitate unică prin care omul își împlinește scopurile de desăvârșire spirituală și materială. De 1 Mai, celor care își câștigă pâinea prin muncă le doresc sănătate și spor în toate!”, a transmis primarul Mihai Chirica (vezi foto).
Anuntul pentru invitarea cetatenilor municipiului Iasi la aceasta sarbatoare a fost facut si pe pagina oficiala de Facebook, inainte cu 3 zile.

Recommended For You