CSO Buhusi câștigă, dar ,,tras de păr„

Scorul partide de azi este favorabil echipei buhușene de junioare J3, cu 26 la 21 contra CSS Tecuci.
Ultimul meci din seria J3 la Speranta-1 a fost disputat astazi, pe terenul salii de sport a liceului buhusean, incepind cu orele 12.
Desi pe ultimul loc, tecucencele s-au batut pentru fiecare punct, pentru fiecare gol. Fervoarea atacurilor lor nu a trecut neobservata. Conform declaratiilor antrenorilor Mirela POPA si Viorel CRACIUN, greseli au fost facute de fiecare echipa. A contat doar care a gresit mai putin si ce echipa a stiut sa gestioneze mai bine situatiile din teren.
 
Prezent la meci, consilierul local Ghe. Dornescu, membru in CA al CSO, ne-a declarat ca oficial s-a dorit ca echipa de junioare 3 sa ajunga in primele trei din grupa valorica. El a spus ca toti consilierii desfasoara sedinte pentru a vedea starea handbalului si fotbalului local, iar odata la trei luni convoaca si antrenorii. Poate dinsul nu stie ca inaintea acestui meci handbalistele buhusence figurau pe locul patru si niciodata n-au ajuns la locul trei. Nota bene!
Intreabat despre ce a reprezentat Nae Butuc pentru handbalul local, inginerul Dornescu a mentionat ca ,,Nae este un om care traieste pentru sport”. Mirela Popa, antrenoarea fetelor, a declarat ca azi nu s-a luptat pentru scor si ca a menajat fetele mai valoroase, introducand in teren pe celelalte fete. Nae Butuc, fost antrenor si initiator al sportului hansbalistic local postrevolutionar, a spus ca in fata spectatorilor trebuia adusa cea mai buna formula de echipa, pentru a cistiga detasat si pentru a crea o imagnie buna.
 
Noi, Gazeta de Buhusi, am constatat ca galeria CSO este frunoasa, sublima, dar lipseste cu desavarsire. Mentionam ca dupa articolul nostru referitor la importanta galeriilor sportive, cand a fost adusa galeria cu fețe mai mult decat necunoscute doar pentru a ne constrazice opinia, iata ca nici o minune nu tine nic macar  trei meciuri. Vom reveni cu un articol mai pe larg pe aceasta tema. Galeria de azi a fost constituita ad-hoc din fotbalistii echipelor CSO si textila, tineri veniti sa siste la meci din dragoste pentru sport.
,,Din oceanul Pacific
A iesit un peste mic
Si pe coada lui scria
,,CSO va cistiga!”, strigau in cor galeria de sportivi, incurajindu-și colegii. Energia lor debordanta si agilitatea jucatoarelor au fost singurele elemente energice ale unei zile sportive placute la Buhusi. Iata ca azi, imaginea zilei in sportul local este data de tinara handbalista Mirabela Farcas, o tinara inimoasa si iubitoare a handbalului, care altadata aducea Buhusiul pe culmile valorilor sportive romanesti. La final de sezon, FELICITARI pentru toare sportivele si antrenoarei Popa.
Aici Galerie de imagini

Recommended For You