Trecerea la ora de iarna

In noaptea de 30/31 octombrie 2021 ora 4 va deveni ora 3, datorita trecerii la ora de iarna din acest an. Astfel,  această zi va fi cea mai lungă zi din an,... Read more »

Județul Bacău, locul doi pe țară la asistații social

Conform unei statistici recente a INS, județul Bacău ocupă un loc fruntaș pe țară la numărul asistaților social. Mai precis locul doi, după județul Dolj. În țară sunt peste 173,600 de asistați... Read more »

,,Textila Buhuși” și dușul scoțian

În aceasta după amiază, juniorii echipei ,,Textila Buhusi” au pierdut în fața celor de la CSM Bacău cu scorul de 2:3. Meciul a fost unul susținut, greu, care te ține cu sufletul... Read more »

Fotbalistii TEXTILA Buhusi s-au testat COVID

Ieri, 27 sept. la orele pranzului, echipa de fotbalisti a ACS Textila Buhusi a mers la Spitalul ,,Prof. dr. Eduard Apetrei” pentru a se testa de COVID-19. Testarea sportivilor era necesara mai... Read more »

Se matura frunzele cazute pe aleile orasului

A venit toamna si la Buhusi si, odata cu ea, frunzele au inceput sa cada. Firesc, caci acesta e mersul naturii, ciclul vietii si al mortii. Vazand cum arata trotuarele din zona... Read more »

Strada Vaioaga, o strada fara cosuri de gunoi

Cine merge pe strada Vaioaga din Buhusi are ocazia sa constate ca, daca vrea sa arunce o hartie, tigara sau altceva similar, nu are unde. Adica, nu exista cosuri de gunoi si... Read more »

AZI – sedinta de consiliu local

Astazi, la orele 15, la sediul Primariei Buhusi, va avea loc sedinta de Consliu Local convocata de primarul Zaharia. Ordinea de zi este: 1. Proiect de Hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare... Read more »

Restrictii privind accesul in primaria Buhusi

In virtutea reglementarilor recente* privind combaterea infectarii cu virusulCOVID, accesul in primaria Buhusi a fost resctionat incepand de luni, 25 oct. 2021. Astfel, la usa principala a institutiei accesul oricarei persoane este... Read more »

Victorie categorică a Textilei Buhuși în amicalul contra Viitorului Podoleni

Ieri, (21 oct. 2021, n.red.) la Podoleni, echipa buhușeană de fotbal ,,Textila” s-a impus categoric în fața ,,Viitorului” din localitate, cu scorul de 9:3, la pauza scorul fiind de 4:0. Desi mai... Read more »

Sărbătoarea Sfântei Cuvioase Parascheva de la Iași

În fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Or­todoxă de pretutindeni prăznuiește pe Cuvioasa Maică Parascheva. În chip deo­sebit, ea este cinstită în Moldova, întrucât de mai bine de 350 de ani moaștele... Read more »

Activitatea prestată de o Persoană Fizică Autorizată (PFA) va fi recunoscută ca vechime în muncă

Senatul a adoptat recent (luni, 4 oct.2021) un proiect privind recunoaşterea activităţii economice desfăşurate de către persoanele fizice autorizate (PFA) ca fiind vechime în muncă şi, după caz, vechime în specialitate. Propunerea... Read more »

Dacă ai trotinetă electrică, citește noile reglementări rutiere

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului Judetean de Politie Bacău, in data de 6 octombrie a.c a intrat în vigoare H.G. 1075/2021 prin care se modifică Regulamentul de Aplicare a OUG... Read more »