Cine vrea să penetreze penele-ul buhușean?

Partea I   Surse sub protecția anonimatului au declarat pentru Gazeta de Buhusi că actualul consilier local Cojocaru Cristian (acum ALDE) ar face demersuri în vederea preluării filialei PNL Buhuși. Se spune că... Read more »

Protopopul Cozma si primarul Zaharia au participat la Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei

Sâmbătă, 29 ianuarie 2022, în reședința arhiepiscopală de la Roman, sub preşedinţia Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, s-au desfăşurat lucrările şedinţei anuale a Adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.... Read more »

Agresivitate la volan, flashuri, claxoane aiurea – sancționate de noul Cod Rutier (partea I)

Circulația cu vehiculul la o distanță foarte redusă față de un alt vehicul, reducerea bruscă a vitezei de deplasare fără motiv întemeiat, de natură a intimida conducătorul acestuia, ori folosirea repetată a... Read more »

CJSU – noi măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19

Comitetul Judetean pentru Situații de urgentă Bacău CJSU a adoptat azi, 28 ianuarie 2022, noi măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. Acestea au fost detaliate in Hotărârea nr.... Read more »

Sondaj: PSD locul 1, AUR locul 2, PNL locul 3

Un sondaj Inscop realizat în perioada 10-18 ianuarie arată o creștere puternică a intenției de vot pentru partidul AUR, care a crescut de la 18% în octombrie 2021 la 20,6% din opțiunile... Read more »

Consilierul Cojocaru afirmă iresponsabil ,,Anul pandemic se încheie”

In sedinta de ieri, 27 ianuarie 2022, consilierul ALDE Cristian Cojocaru a declarat că (minut 8:10 din video): ,,Când noi consideram ca anul pandemic se incheie, n-o spun eu, o spun autoritatile... Read more »

VIDEO: explicatii despre taierea pomilor fructiferi (Florin Acatrinei)

Este luna in care incep taierile la pomi. Dr. ing. Florin Acatrinei, cercetator pomicultor cu vasta experienta, va arata cum se fac taierile pomilor fructiferi (meri). „Începem seria de tutoriale – spune... Read more »

Ziua Unirii la Iași: programul manifestărilor de 24 ianuarie

Primăria Iașiului informează că datorită evoluției pandemiei de COVID-19,  programul evenimentelor organizate pe 24 ianuarie și dedicate aniversării Zilei Unirii Principatelor Române este unul restrâns, fără festivități publice. Acestea se vor desfășura... Read more »

A înnebunit lumea: un an de pușcărie pentru uciderea unui câine

Monitorul de Galati relateaza despre pedeapsa aplicată unui bărbat care a omorât un câine. Făptașul (Sefer Lucian Aurel), de 47 de ani, a incercat să-l înjunghie pe vecinul de bloc (Laurențiu Costel... Read more »

Apa de la ,,Fata cu ulciorul”, iar caldura de la soare

Apa de la ,,Fata cu ulciorul”, iar caldura de la soare Primarul Bucurestiului, Clotilde Armand, anunţă un nou sistem de încălzire a blocurilor: programul “Termoficare de la soare“. De fapt, programul este... Read more »

Încă un suspect de plagiat: prim-ministrul Ciucă

Să nu credeti că prim-ministrul Ciuca o va da în judecată pe Emilia Șercan, care, dupa cum veti putea citi mai jos, dovedește că generalul a fost prins cu furatul. Si vorba... Read more »

Controversatul Răzvan Savaliuc (luju.ro), vedetă Antena 3

Articol aparut in Podul in data de 26 martie 2020, Alex Miclovan Dubiosul portal luju.ro – un soi de Antena 3 online unde infractorii politici (în special de la PSD, care a pompat bani... Read more »