Să râdem într-o primărie… de râs! (I) Sef serviciu iluminat public

Din seria ,,Sa radem intr-o primarie… de ras!” va propunem va propunem sa ne imaginam cum va fi… Discutie la primaria Buhusi despre viitorul post de ,,sef serviciu iluminat public” – care... Read more »

Ionel Turcea acuză CRAB că ,,nu își face datoria” si că buhușenii suferă din lipsă de apa

Fostul primar Ionel Turcea acuză CRAB SA – sectia buhușeană  de furnizare a apei – că ,,nu își face datoria”. Acesta a lasat să se înțeleagă că este nemultumit de activitatea CRAB... Read more »

Discurs Ionel Turcea despre problemele CRAB si posibile solutii

Transcrierea discursului lui Ionel Turcea (fost primar Buhusi 2000-2016, PSD, actualmente consilier local Pro-Romania) la dezbaterea sedintei de CL Buhusi din 28 iulie 2022. Ionel Turcea,,Eu am sa ma abtin sa votez... Read more »

Despre alocatia de stat a elevilor peste 18 ani

Conform legii nr. 61/1993 beneficiază de alocaţie de stat pentru copii ,,toţi copiii în vârstă de până la 18 ani.” Aceeasi lege recent modificata prevede ca alocatia de stat (acum de 243... Read more »

29 iulie – ziua imnului national

În fiecare an, la data de 29 iulie, este marcată Ziua Imnului Naţional al României, simbol naţional, alături de drapelul tricolor, stema ţării şi sigiliul statului. Pe 29 iulie 1848, în Parcul... Read more »

Elevii de scoală profesională vor putea trece „oricând” direct în clasa a XII-a

Elevii de școală profesională „nu vor mai pierde un an din viață”, spune ministrul Educației, care anunță că aceștia nu mai fac niciun an suplimentar pentru a intra în Bacalaureat, ci vor... Read more »

Sfaturi practice pentru o vacanță cu buget mic

Interesul de căutare pe Google pentru sintagma „vacanță de vară ieftină” a crescut cu aproape 167%* în ultima lună, deoarece oamenii caută escapade cu buget redus pentru a se reface după doi... Read more »

De ce nu au românii acces la medicamente de ultimă generație ?

De ce n-avem medicamente de ultimă generație și de ce la noi ajung medicamentele mult mai târziu comparativ cu alte state europene…?  Românii au acces la medicamente de ultimă generație cu câțiva ani mai târziu decât... Read more »

Ultima nesimtire a pesedistilor (partea II-a): primarul Viziteu, insultat gratuit

Se vede treaba ca mai-marilor din PSD Bacau le sta în gât faptul că primarul Lucian Viziteu vrea sa finalizeze investitia in Spitalul Municipal Bacau prin programul PNRR. Dupa ce ieri  europarlamentarul... Read more »

Postarile pe Facebook ale #Voievodului

Voievodul spunea mereu ca el nu citeste facebook. Probabil se referea ca el nu citeste ce scriu altii despre el. Dar are eunuci care-l informeaza, cu siguranta. Insa dansul posteaza pe FB... Read more »

Ultima nesimtire a pesedistilor (partea I)

Referinduse la jocurile politice cu spitalul Municipal Bacau, senatorul USR Sebastian Cernic spune ca aceasta institutie sanitara este mingea de ping-pong a Guvernului si ca efectele negative sunt suportate de populatie. ,,Nu... Read more »

12.000 de cazuri noi de COVID

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a afirmat, într-o conferință de presă privind evoluția pandemiei de COVID, că spitalele sunt ocupate în proporție mult mai mică față de valurile anterioare, ceea ce arată o... Read more »