PSD… ,,muma voievozilor”

PSD… ,,muma voievozilor” Referindu-se la Marcel Ciolacu, jurnalistul Liviu Avram spune că ,,Să ajutăm noul PSD, ăsta reformat de Marcel Voievod Ciolacu, să-și ceară scuze că a trimis la Curtea de Conturi... Read more »

,,Te Deum” în bisericile ortodoxe de Ziua Naţională a României

,,De Ziua Naţională a României, joi, 1 decembrie 2022, după Sfânta Liturghie, în catedralele eparhiale, bisericile parohiale şi mânăstirești din ţarăşi străinătate va fi oficiată slujba de mulţumire pentru libertatea şi unitatea... Read more »

Senatorul Cernic dă replica ministrului Daea

Zilele trecute ministrul psd-ist al agriculturii, Petre Daea, anunta un proiect de ordonanță de urgență – documentul prevede pedeapsa cu închisoare de la 1 la 5 ani și amenzi de până la... Read more »

Simpozionul de comunicări ştiinţifice „BIOLOGIA ŞI DEZVOLTAREA DURABILĂ”

,,În perioada 24-25 noiembrie 2022, Complexul Muzeal de Științele Naturii „Ion Borcea” a organizat Simpozionul „BIOLOGIA ŞI DEZVOLTAREA DURABILĂ” ediţia a XX– a. Lucrările simpozionului s-au desfășurat în plen și pe două... Read more »

Ghișeul de bilete al stației CFR Buhusi s-a închis

Începând cu 25 noiembrie 2022, ghișeul de bilete al stației CFR Buhuși s-a închis definitiv. Deși acesta functiona cu program redus de multă vreme, numărul de bilete scoase a fost în permanentă... Read more »

Veninul unui șarpe bătrân (I)

De când a schimbat tabara politică, consilierul Cojocaru Cristian găsește de cuviință să atace Opoziția. Mereu, mereu și fără motiv întemeiat. Atacă când furibund, precum o javră turbată, când mușcă insidios, inoculând... Read more »

Gazeta de Buhusi este pentru BUHUȘENI!

Știm că presa adevărată și profesionistă, care prezintă faptele aleșilor noștri, nu este pe placul politicienilor. Nici nu ne propunem să fim pe placul lor, ci de partea dreptății și adevărului. Nu... Read more »

George Simion la Bacau: ,,De asta suntem unde suntem!”

Zilele trecute, presedintele AUR, George Simion a venit la Bacau pentru inaugurarea noului sediu de partid si alte probleme organizatorice interne. Simion a fot primit traditional cu paine si sare (vezi video... Read more »

Închisoare de la 1 la 5 ani pentru micii fermierii care își fac singuri tratamente fitosanitare în fermă

Un proiect de ordonanță de urgență a fost semnat de ministrul agriculturii Petre Daea. Documentul prevede pedeapsa cu închisoare de la 1 la 5 ani și amenzi de până la 15.000 de... Read more »

A aparut calendarul creștin-ortodox pentru anul 2023

Arhiepiscopia Romanului si Bacaului informeaza credinciosii ca a tiparit calendarul creștin-ortodox pentru anul 2023. Acesta este editat în patru formate: foaie de perete, broșură de buzunar, calendar de perete cu 12 foi... Read more »

Cați bani toacă Primăria cu iluminatul public?

Primaria Buhusi a achizitionat in februarie 2022 o ,,autospecială cu nacelă de lucru la înălțime” in suma de 319.000 lei. Scopul principal declarat de autoritati era interventia rapida la sistemul de iluminat... Read more »

Facturile de apa (CRAB) se vor reduce cu 20%, in anumite conditii

Facturile emise de CRAB SA Bacau se vor reduce cu 20% incepand de la 1 ianuarie 2023, in anumite conditii. Aceasta obligatie a fost initiata de consilierii opozitiei din PNL si Pro... Read more »