Cupa Presei la Tir se va desfășura la Buhuși

Anul acesta, concursul de tir al jurnaliștilor se va desfășura pe poligonul ,,Hunting Fan”. Începând cu ora 12, jurnaliștii din tot județul se vor întrece pe mai multe categorii, bărbații separat, doamnele... Read more »

Cum s-a făcut de râs consilierul Cojocaru? (partea a-II-a)

Cu un orgoliu nemăsurat precum broasca din fabula ,,Broasca și boul” a lui LaFontaine, consilierul Cristian Cojocaru a pierdut procesul cu subsemnatul. Nasol pentru el, bine pentru mine.  ,,Instața, analizând articolele de presă invocate... Read more »

Cum s-a făcut de râs consilierul Cojocaru? (partea I)

Plin de orgoliu nemăsurat precum broasca din fabula ,,Broasca și boul” a lui LaFontaine, de-ALDE consilierul local Cristian Cojocaru a pierdut procesul cu subsemnatul. Așa cum a plesnit broasca, așa a plesnit... Read more »

Corectitudinea politica, o masca a ideologiei neomarxiste?

Comentariul de mai jos al cartii prezentate NU reprezinta pozitia redactiei sau a membrilor Gazeta de Buhusi. Dar fiind un punct de vedere interesant, l-am reprodus mai jos. <<Editura „Reîntregirea“ din Alba... Read more »

Judecătoarea Panioglu: ”Cine nu împărtășește politica în favoarea infractorilor este exclus din magistratură”

Judecătoarele Daniela Panioglu și Alina-Nadia Guluțanu de la Curtea de Apel Bucureşti au fost excluse pentru a 4-a oară din magistratură de Secţia de judecători a CSM în materie disciplinară, potrivit portalului CSM. Comunicatul precizeaza ca:... Read more »

21 martie – ziua internationala a POEZIEI

Începând din anul 1999, la propunerea UNESCO, în semn de recunoaștere a importantei contribuții adusă de poeții lumii la îmbogățirea culturii și spiritualității universale, data de 21 martie a fost declarată Ziua... Read more »

GHID de utilizare a cardurilor de energie de 1400 lei – pentru plata facturilor

Descarca GHIDUL de utilizare AICI Atentie: la accesarea acestui link este posibil ca, functie de setarile telefonului/PC-ului dvs., ghidul sa se descarce in dispozitivul dvs. fara sa fiti notificat. Cautati-l! Se pot... Read more »

Casa de pensii incepe distribuirea biletelor de tratament

Casa de Pensii Bacau incepe sa distribuie biletele de tratament pentru seria I a anului 2023, cu data de plecare in statiune cu incepere din 09.03.2023. Biletele sunt pentru tratament in statiunile... Read more »

Increderea romanilor in UE a mai scazut

In urma unui sondaj Eurobarometru realizat in ultimii ani, se releva faptul ca increderea romanilor in Uniunea Europeana a mai scazut. Datele sondajului si alte detalii sunt date mai jos. Astfel, la... Read more »

Penalul Ionel a fugit!

Proaspatul condamnat penal Ionel Arsene (presedintelePSD si al CJ Neamt), condamnat astazi la peste 6 ani de puscarie, a fugit! El a devenit ,,Most WANTED” fiind dat in urmarire generala de Politia... Read more »

Pesedistul Ionel Arsene condamnat la puscarie

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ şi al filialei judeţene a PSD, Ionel Arsene, a fost condamnat definitiv, astazi, la 6 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic... Read more »

AUR crește în sondaje aproape de PNL

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, 43,3% dintre alegătorii români ar merge la vot și 19,1% ar vota cu AUR, care ajunge, astfel pe locul trei în preferințele electoratului, arată... Read more »