,,Festivalul mustului” la Blăgești

La acest sfârșit de săptămână 30 sept. – 1 oct, în comuna Blăgești, satul Valea lui Ion, va avea loc ,,Festivalul mustului”. Situat într-o regiune pitorească la o aruncătură de băt de... Read more »

TMB la 75 de ani

,,Teatrul Municipal „Bacovia” vă invită la sărbătorirea celor 75 de stagiuni. La 9 octombrie 1948, ora 19.30, gongul a bătut pentru premiera piesei „Alarma”, prima reprezentație pe scena Teatrului de Stat Bacău.... Read more »

Ana Blandiana ,,Mai-mult-ca-trecutul”

O carte despre alte vremuri, total diferite de cele de azi, in care putem face ce vrem. Libertatea avea alta definitie inainte de 1989. Unii poate duc dorul acelor vremuri anoste si... Read more »

DNA a ajuns si la compania de apa CRAB Bacau

,,Sunt cercetate mai multe documente legate de proiectele și achizițiile CRAB prin POIM. Vizați direct: fosta directoare a CRAB, angajată a Consiliului Județean, Nina Chiper, precum și alte personaje care au gestionat... Read more »

Prezenta informare are scopul de a restabili adevărul despre unele afirmatii la adresa mea, facute public de Ștefan Zaharia pe blogul său, si de dezmințire a acestora. Minciuna Cea mai gogonată minciună... Read more »

Închisoare pentru incitare la violenţă sau ură împotriva politicienilor – lege promulgată

Legea vizează modificarea art. 369 din Codul penal (Legea 286/2009) în vederea soluţionării aspectelor ridicate de Comisia Europeană prin scrisoarea suplimentară de punere în întârziere în Cauza 2016/2075 în cadrul procedurii de... Read more »

COVID-19: cazurile se înmulțesc rapid

Potrivit specialiștilor din domeniu, ei spun că majoritatea cazurilor de infectare cu coronavirus sunt forme ușoare sau medii. Dar numărul tot mai mare de pacienți care se prezintă la spital poate face... Read more »

Un șut în cur nu-i un pas înainte!

De ceva timp, în filiala PNL Buhusi exista tensiuni între membrii din conducerea filialei. In ultimele două luni s-a schimbat secretarul filialei: Stefan Zaharia (profesor le Clubul copiilor si blogger activ), luând... Read more »

Ceferiștii fac grevă de avertisment

Vineri, 15 septembrie 2023, între orele 7:00 şi 9:00, circulaţia trenurilor va fi oprită din cauza unei greve de avertisment făcută de sindicatul din CFR Calatori SA , membri ai Blocul Național... Read more »

Fiecare cruce poartă pe Iisus Hristos răstignit

,,După cum cuvintele Lui rostite o singură dată dau putere, ca prin Duhul Sfânt, pâinea și vinul să se transforme, la Sfânta Liturghie, în Trupul și Sângele Lui, tot așa Crucea care... Read more »

Expozitie de pictura la TMB ,,Seniorii Tescanilor” (I)

„Acum 47 de ani, cu bunăvoința domnului Alexandru Popovici, primul director al muzeului Enescu de la Tescani, dar și din dragostea acestuia pentru loc, s-a petrecut primul atelier de artă plastică, aici.... Read more »

Pret mai mic pentru transportul Buhusi-Bacau. Pînă cînd?

După licitația pentru transportul de calatori județean, care a avut loc lunile trecute la Consiliul Judetean Bacau, pentru ruta Buhusi-Bacau a fost desemnat câștigător un alt operator  de servicii de transport în... Read more »