Când politicenii propun ,,Cetățenii de onoare” (I)

De o bucată de vreme, aleșii locali buhușeni și-au făcut ca prost obicei propunerea și adoptarea de HCL-uri prin care se acordă titlul de ,,Cetățean de onoare” la diverse persoane decedate sau... Read more »

Anunt – Hram la parohia Silistea II

In aceste zile, cu ocazia sarbatoririi Sf. Dumitru, la parohia din Silistea II are loc ,,Hramul Biserici” al carei ocrotitor spiritual este Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir. Preotul Ovidiu Untea... Read more »

Penitenciarul Bacau si elevii buhuseni

Un grup de 27 de elevi din Liceul din Buhusi au fost adusi la Penitenciarul Bacau. Liceenii au ajuns  la Penitenciar nu pentru ca au avut probleme cu legea, asa cum au... Read more »

VIDEO Ziua Armatei Romane (II) Ceremonial retragere cu torte la Bacau

De Ziua Armatei Romane in municipiul Bacau a fost organizata de catre diverse detasamente ale unitatilor militare din garnizoana, un ceremonial de retragere cu torte. Plecarea convoiului militar  s-a facut de la... Read more »

De ce sunt agresivi unii muncitori ai CRAB-ului?

Ieri, 24 oct, muncitorii firmei CRAB Buhusi efectuau o lucrare pe str. Republicii, aproape de intersecția cu Str. M.Voievod. Viceprimarul Teslariu imi comunicase anterior ca problema cu scurgerile de apă ar fi... Read more »

De ce nu poți negocia prețul ghebelor?

În piața din Buhusi au aparut ghebele la vânzare. După ce ,,au prășit” în vară la cultura acestor eucariote din regnul fungi, iată că a venit momentul pentru recoltă. Multi dintre cei... Read more »

Ziua Aratei Romane (I) Programul ceremoniilor la Bacau

,,Cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei Române, pe data de 25 octombrie 2023, un program special și solemn va avea loc în Bacău. Evenimentele programate pentru această zi de sărbătoare includ activități de... Read more »

Primăria Hemeiuș își montează panouri fotovoltaice

Primăria Hemeiuși a anunțat că își montează panouri fotovoltaice. Panourile fotovoltaice vor fi amplasate pe toate cladirile instituțiilor din subordinea primariei Hemeiusi. Curentul produs în aceste panouri va acoperi necesarul pentru iluminatul... Read more »

De ce familia Teslaru a primit ordinul arhiepiscopal ,,Melchisedec Ștefănescu”?

Cu ocazia sfințirii așezământului social filantropic „Sfântului Preot Mărturisitor Ioan din Galeș” și a capelei mortuare cu hramul „Învierea Domnului” din parohia Siliștea I, familia Ioan si Maria Teslaru din Buhuși a... Read more »

De când se aplică noile măsuri fiscale modificate?

BNR: Noile măsuri fiscale vor aduce scumpiri. Incertitudini şi riscuri pentru activitățile economice Dincolo de finele anului curent, BNR menţionează că incertitudini şi riscuri la adresa perspectivei activităţii economice, implicit a evoluţiei pe... Read more »

BNR îl avertizează pe ,,economistul” Ciolacu: „Măsurile fiscale vor aduce scumpiri”

Banca Națională a României trage un semnal de alarmă. Noile măsuri fiscale promovate de Marcel Ciolacu, care majorează și introduc la începutul anului viitor taxe şi impozite indirecte în scopul continuării consolidării... Read more »

,,Dipticele sufletului meu” (partea I) – Lansare la târgul de carte din Roman

,,Dipticele sufletului meu – chipuri de ierarhi si preoti” – este volumul scris de IPS Ioachim si lansat cu ocazia Targului de Carte ,,LIBRIS”, simbata, 21 octombrie 2023, in Piata Roman Musat... Read more »