Primarul Zaharia: una zice, alta face (I)

Primarul Vasile Zaharia a fost prezent la sedinta Adunării Eparhiale anuale a Episcopiei Romanului si Bacaului in calitate de membru mirean. Acesta a făcut o declarație către TrinitasTV in care a lăudat... Read more »

Pe ce a cheltuit Ioan Teslaru 8 milioane de euro?

Fabrica de sârmă Dan Steel Group Beclean, una dintre cele mai importante companii ale industriei metalurgice din Romania, aflată în procedură de faliment, a fost vândută, în cadrul unei licitații publice, pentru... Read more »

Fluture pe perdea – Alexandru Andries

Prima colectie reprezentativa a poeziei lui Alexandru Andries este aceasta antologie. Alexandru Andries este un cântăreţ de blues / jazz / folk, arhitect, scriitor, poet, traducător, pictor şi grafician roman, nascut la Brasov. Debutul scenic in 1974, ca student la facultatea... Read more »

ANUNT – 31 ianuarie, ședință Consiliul Local Buhusi

Miercuri, 31 ianuarie, incepand cu orele 14, Consiliul Local Buhusi se va intruni in sedinta. Convocarea este facuta de primarul Vasile Zaharia, in baza Codului Administrativ. Consilierilor li se supun discutiei si... Read more »

Ziua Unirii sărbatorită in Parohia Racova

La Parohia ,,Sfantul Ioan Botezatorul” din Racova a fost sărbatorită Ziua Unirii (24 ianuarie). Preotul Paroh Pascariu Sebastian a săvârșit slujba de TE DEUM dedicat împlinirii a 165 de ani de la... Read more »

Ziua Unirii sarbatorita la Iasi

LIVE – Sarbatorirea a 165 de ani de la Unirea Principatelor Romane s-a desfasurat la Iasi in 24 ianuarie 2024. Oficialitatile locale, reprezentate de primarul municipiului Iasi Mihai Chirica si presedintele CJ... Read more »

Interviu cu Raed Arafat despre primul centru de mentenanță din Europa al elicopterelor de la Aerostar Bacau

La inaugurarea Centrului de Mentenanță Aerostar pentru elicopterele Black Hawk a fost prezent și dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne. Acesta... Read more »

Orasul Buhusi a devenit ,,comună”

Începînd cu 2024, orasul Buhuși a devenit ,,comună”. Deci, în timpul celor două mandate ale primarul Zaharia, Buhusiul a ajuns din oraș o ,,comună”! Așa reiese dintr-o adresă a Prefecturii Bacău adresate... Read more »

Vine frigul si gerul!

Conform prognozei meteo a ANM, in zilele viitoare (8-15 ianuarie) temperatura va scadea mult fata de cele din ultima perioada. Incepind cu ziua de luni, 8 ianuarie, temperatura pe timpul zilei va... Read more »

Urarea pr. prot. Vasile Cosma la Botezul Domnului 2024

VIDEO Urarea parintelui protopop Vasile Cozma catre crestinii care praznuiesc Botezul Domnului: ,,Celor care au primit astazi Aghiazma Mare, celor care au fost la biserica si nu numai lor, ci si tuturor... Read more »

VIDEO Slujba Botezului Domnului Iisus Hristos

Cu ocazia praznicului Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteza, 6 ianuarie) la Biserica Sf. Nicolae din Buhusi a avut loc slujba de sfintire a apelor. Cu aceasta ocazie, parintele protopop Vasile Cozma a... Read more »