© Copyright

Toate drepturile privind informațiile acestui site sunt rezervate Gazetei de Buhuși*. Aceste drepturi se răsfrâng, dar fără a se limita, asupra: materialelor scrise, fotografice, audio sau video. Intreaga responsabilitate asupra articolelor scrise revine autorilor acestora. Drepturile cu privire la proprietatea intelectuală și/sau de autor a articolului revine autorului sau autorilor. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal și necomercial.

Citarea se poate face în limita a 200 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu are dreptul de a reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul scris a Gazeta de Buhusi/Agentia COOLPIX.

Conţinutul site-ului www.gazetadebuhusi.ro este destinat uzului personal, fără scop comercial, direct ori indirect, fără exceptie. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri, filme sau reportaje audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul şi conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România 8/1996, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă sau contra cost, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către Gazeta de Buhusi, deţinătoarea de drept al site-ului www.gazetadebuhusi.ro

Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al deţinătorului legal al www.gazetadebuhusi.ro

Informaţiile publicate de noi pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 200 de caractere şi obligatoriu, cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

În cazul în care consideraţi că orice material publicat pe acest site de echipa redacţională sau de oricine altcineva încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru printr-un telefon sau mesaj trimis la una dintre adresele publicate în secţiunea Contact.

Continutul comentariilor adaugate de catre utilizatori reprezinta parerea acestora. Situl www.gazetadebuhusi.ro,  redactia și administrația nu isi asuma in vreun fel responsabilitatea continutului acestor comentarii. Comentariile trebuie sa respecte Regulamentul Gazetei de Buhuși. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete sau derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.gazetadebuhusi.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal / laptop / tabletă / smarphone şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.

Aceste condiții de utilizare sunt valabile pentru toți utilizatorii, fie că accesează gratuit sau contra cost acest site. Prin utilizarea acestui site utilizatorii acceptă implicit aceste condiții. În caz contrar nu folosiți si/sau nu accesați situl nostru.

Drepturi de autor pentru colaboratori

Pentru colaboratori, drepturile de autor si responsabilitatea juridica le apartin integral. Numele dvs. va apare specificat in mod expres si veti fi citati ca atare. Trimițându-ne filmările dvs. video/fotografiile/audio, sunteți de acord că putem difuza, publica și edita materialul și să-l transmitem altora pentru o utilizare similară în orice media din întreaga lume, fără să vi se datoreze nicio plată. Vă rugăm să nu trimiteți materialele foto/video/audio/documente decât dacă acceptați acest lucru. Daca nu doriti specificarea in clar a numelui dvs, va rugam sa specificati acest lucru. 

Notă: acolo unde este cazul, autorul/redacția precizează dreptul de autor al materialului prezentat sau folosit de noi. Noi putem să folosim și imagini/secvențe video din alte surse, iar autorul acestora este precizat in clar. În majoritatea covârșitoare a cazurilor, noi folosim imagini sau secvențe video realizate de noi sau preluate din arhiva foto/video a Gazetei de Buhusi sau a Agentiei de presă Coolpix.

* Notă: dacă nu sunt specificate în clar drepturile de autor ale autorilor respectivi.

update: 14 aprilie 2021