Termeni si condiții

Știm că e tentant să neglijați ,,Termenii și condiții”, dar e important să știți la ce vă puteți aștepta de la noi atunci când folosiți serviciile Gazetei de Buhuși și ce așteptăm noi de la dvs.  Prin urmare, Termenii și condițiile ajută la definirea relației dvs. cu noi când interacționați cu serviciile noatre.

  1. Ce asteptari aveti dvs. de la noi? descrie cum ne oferim și ne dezvoltăm serviciile
  2. Ce așteptări avem noi de la dvs. cititorii și consumatorii de conținut media? Aceasta definește anumite reguli privind folosirea serviciilor noastre – citește Regulamentul Gazetei de Buhuși si precizarile referitoare la preluarea conținutului si a dreptului de Cpyright.
  3. Este important să înțelegeți termenii prezentați mai sus, deoarece trebuie să-i acceptați dacă doriți să beneficiați de informațiile oferite gratuit* de Gazeta de Buhuși
  4. Gratuitatea informațiilor se acordă pe deplin, parțial sau  se respinge (nu se acordă), în functie de context și beneficiar.
  5. Precizări: Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezenta publicatie sunt de interes public.