Pacientul PNL fuge de pe masa de operație a PSD

Săptămâna trecută, la București, covrigarul Ciolacu i-a inoculat, prin anestezie tipică marca PSD, o porție serioasă de ,,analgezic politic” generalului ,,doctor” Ciucă. Astfel, ei au stabilit de comun acord ce a vrut... Read more »

Salonul de primăvară al artei naive la Centrul de Cultură ,,George Apostu”

Manifestare culturală de tradiție a artiștilor naivi din România, „Salonul de Primăvară al Artei Naive” și-a deschis porțile vineri, 29 martie 2024, în spațiul expozițional al Muzeului de Artă Contemporană „George Apostu”... Read more »

,,Participă la reciclare” – primăria Buhuși vă învață cum să reciclați deșeurile

Primaria Buhuși a demarat o campanie de informare și educare a buhușenilor cu scopul colectării selective a deșeurilor. In prima fază, primăria Buhusi a tipărit un numar de cateva mii de pliante... Read more »

Ediție aniversară la ,,Open Air Blues in the Garden Festival”

Comunicat de presă ,,Într-un cadrul natural de excepție, care oferă participanților o atmosferă unică și relaxantă, Open Air Blues in the Garden Festival, revine cu cea de a cincea ediție, pregătindu-se să... Read more »

BLUES la Dărmănești (I): invitați ,,The Boneshakers”

A cincea editie de blues de la Dărmănești, pe Valea Muntelui, cuprinde nume poate mai putin cunoscute in Romania, dar valoroase de departe. Una dintre trupele invitate este ,,The Boneshakers” – cei... Read more »

CARTE: Despre educatie, de Bertand Russell

Bertrand Russell, autorul celebrei carti ,,Despre educatie”, sustine ca ,,daca le spuneti copiilor ca trebuie sa fie iubitori, riscati sa generati in ei fatarnicie si mistificare.” Atunci cum ar trebui procedat pentru... Read more »

Seară memorabilă – IRIS la berăria Valhalla (video si foto)

Seară memorabilă – IRIS la berăria Valhalla (video si foto) Seară memorabilă făcută de trupa IRIS la berăria Valhalla din Bacău. Mult îndrăgiții Cristi Minculescu, Valter Popa, Doru Borobeică si Mihai Dumitrescu... Read more »

Primarul Racovei va trece la PSD

Catalin Apetrei, primarul PNL al comunei Racova (Bacău), va trece la PSD. Anunțul a fost făcut public de Dragoș Benea astăzi, la conferința de presă, cu ocazia prezentarii listei candidatilor PSD la... Read more »

Conferinta de presa:Benea anunta lista candidatilor la alegerile locale din judetul Bacau

Conferinta de presa: PSD Bacau anunta lista candidatilor la alegerile locale din judet (93 de candidati) dupa validarea lor in conferinta judeteana a partidului. Au raspuns intrebarilor jurnalistilor acreditati dl. Dragos Benea... Read more »

Șefii PSD si PNL și-au lipit imaginea de ,,Marșul pentru viață”, dar au venit fără neveste

Ieri, cu ocazia marsului pentru sustinerea vietii desfasurat pe strazile buhusene, printre sutele de participanti, puteau fi observati si politicienii locali. Ei nu au scapat asemenea ocazie pentru ca, din scaunul pe... Read more »

Marsul pentru viata (partea II-a) interviu cu protopop Eugen Ciuche

Protopopul Eugen Ciuche despre marsul pentru viata desfasurat la Buhusi in 24 martie 2024 – a XIV-a editie. Un scurt interviu realizat de Iulian Pascaluta, reporter Gazeta de Buhusi.   Read more »

Scutire de impozit pentru Voievod

Facem un apel la buhuseni sa stringa ceva bani, cam 735 de lei, pentru #Voievod. Săracul, n-are bani să-și mai plătească impozitul pe locuință după ce și-a instalat panouri fotovoltaice pe casă.... Read more »