8 Martie la Buhusi (partea I) PSD, Pro Romania, PMP, PNL

De ziua internationala a femeii aleșii locali s-au trezit cu noaptea-n cap să cumpere sute de garoafe. Politicieni ieftini, flori ieftine. Cheltuiala a fost din banii lor, doar că decontul este foarte posibil să se facă din bugetul local. Doar la unii. Găucan Vasile, tânărul și zelosul membru de partid, a fost văzut alergănd într-un suflet cu brațul plin de flori, să le ducă șefului.  Zaharia (PSD) a dat garoafe.  Simbolul emblemei de partid (PSD) s-o fi schimbat în trei garoafe, m-ai știi? N-au avut bani pentru sute de trandafiri. Săracii…  Din poze se observă că vicele Teslariu era pe post de muhaia, cărător de flori. El n-a dat flori, treaba lui este doar să măture străzile pe unde vine primarul Zaharia să dea flori. Viceprimarului nu i-a dat prin cap să dea și el flori la doamne și aghiotantul șef de serviciu să-i facă poze pentru contul său de Facebook. El a adresat femeilor din oraș doar felicitări virtuale. Ipocrizia de azi lui Zaharia a fost cât casa, cu evidentă tentă electorală, mai ales că acțiunea lui a fost mediatizată. Primarul a dat femeilor de pe stradă doar câte o garoafă. Eu cred că trebuia să le ofere flori de laur, ca să fie în acord esența acțiunii.  Primarul uită că a oferi doar o floare unei femei este ca o declarație de dragoste? El nu are 15 ani ca să nu știe asta… dar ce mai contează, cănd face totul pentru câștig electoral.

Ionel Turcea a dat tot garoafe. Însoțit și el de o muhaia cărătoare de flori, Ionel a împărțit generos garoafe în stânga și-n dreapta. Oare si el va deconta banii pe baza bonului? Sursele noastre spun că fostul primar nu mai are succesul de altădată. Un lucru este sigur: Ionel Turcea nu și-a mediatizat acțiunea, nici pe pagina proprie, nici pe a partidului Pro Romania Buhusi. Nu-i înțelegem modestia actuală, care contrastează puternic cu trufia de când era pe cai mari.

Fostul bancher Doru Vinca a împărțit flori, evident pe Facebook, adică virtuale. Bașca că le-a distribuit prin toate grupurile virtuale posibile. De ce să mai dea flori reale dacă tot se ofilesc? păcat de bani! Ultima dată când a împărțit flori pe stradă a fost in 8 martie 2020. Lalele si trandafiri, măcar nu a dat garoafe…  dar a fost exact înainte de alegeri. Atunci candidatul Vinca se dădea singur de gol că acțiunea nu este de dragul buhusencelor, ci pentru a câștiga imagine politică.  ,,Cu respect, Doru Vinca – Candidat la Primaria Orasului Buhusi din partea PMP.” scrie clar în postarea sa. Alt politician, aceeași ipocrizie. După aceea, anii următori… nimic. Doar a încasat îndemnizația de consilier. Cu alte cuvinte, femeile din Buhuși i-au plătit lui. Din 2021, pe pagina de politician a lui Vinca nu există imagini in care să apară c-ar fi oferit flori și în realitate. Ați mai văzut voi bancheri cheltuind banii proprii pentru beneficiul altora? Dar dacă aduce un câștig. Nici el nu știe că a oferi doar o floare unei femei, în loc de 3, 5 sau 7, este ca o declarație de dragoste. Cultură până la genunchiul broaștei, dar interesul de politician meschin e cât casa!

Topometristul penelist Florin Diaconu a dat lalele albe. Le-a dat virtual, că nu putea lipsi de la serviciu și nici nu avea bani de flori după ce banca l-a executat. El a urat doamnelor un simplu ,,La mulți ani!”, tot virtual. Anunțurile le-a făcut pe pagina sa de (fost) politician, nu de pe contul personal.  Despre faptul că se pregătește să fie numit în postul de director al OCPI Bacau cu altă ocazie…

Ceilalti consilieri? Nimic.

Recommended For You

One Comment to “8 Martie la Buhusi (partea I) PSD, Pro Romania, PMP, PNL”

Comments are closed.