Se mai face și dreptate!

Astăzi este una din zilele importante în care viața, prin cei cu putere de decizie judecătorească, imi face dreptate. Iată că am câștigat și al doilea proces intentat de unul dintre mărunții... Read more »

Conferinta de presa USR Bacau

Conferinta de presa USR Bacau cu participarea conducerilor filialelor judetene USR din Moldova. Deschiderea a fost facuta de Lucian Stanciu Viziteu, presedintele USR Bacau si primarul municipiului Bacau. Au urmat (in aceasta... Read more »

Ce-ați făcut în 167 de ani de la dezrobirea țiganilor?

Ziua de 20 februarie marchează, anual, dezrobirea țiganilor. Din 2011, prin lege, 20 februarie este marcată în România că Ziua Dezrobirii Romilor, cu scopul de a aduce în lumină o pagină de istorie... Read more »

Despre cardurile pentru plata facturilor (energie, gaze)

Cardurile de ajutor social emise pentru plata curentului, a lemnelor, gazelor sau a facturilor de întreţinere pot fi folosite incapind de astazi. Prima sumă de 700 de lei poate fi plătită până... Read more »

Măcar să ,,mimăm profesionismul”…

Se face tapaj de jucarea unei piese de teatru într-o urbe uitată ca a noastră. În loc să se discute pe subiectul piesei sau impresia spectatorilor, sunt analizate alte aspecte conexe, dar... Read more »

Tudor Mușat: ,,Politicienii sunt actorii principali, jurnaliștii fac față greu, publicul reproșează”

În 1993, oamenii nu mai stăteau la coadă la pâine, ci la tarabele de ziare și luau câte 5-6 titluri odată (pentru că existau zeci). Tot atunci apăreau posturi de radio private ca... Read more »

Pomenirea morților: moșii de iarnă

Sâmbătă, 18 februarie 2023, Biserica Ortodoxa face pomenirea celor trecuti la cele vesnice. Această sambată este cunoscuta in popor sub denumirea “Moșii de iarnă”. Există pomenirea mortilor, pentru ca Biserica nu vede... Read more »

Direct

Sunt multe de spus și de scris despre Buhuși și despre buhușeni: bune sau rele. Trebuie să avem tăria de a le privi direct în față. Despre oamenii de rând și despre... Read more »

De ce escrocul Olaru Ciprian este încă consilier local? (partea I)

Olaru Ciprian Emilian, vicepreședinte PNL și consilier local, a făcut și face de râs PNL-ul buhușean. Am afirmat-o de multe ori, susținut de documentele autoritaților statului. Faptul că escrocul își face familia... Read more »

Mimarea democrației (partea I)

Sunt unii care și-au dorit ca, într-un anumit moment al cotidianului buhușean, să ,,mimeze democrația”. Așa a vrut el, nenea Florinel, ca să-i tragă clapa lui Costel pentru că, vorba aia, l-a... Read more »

Viața e frumoasă

De câte ori nu am căzut, de câte ori nu ne-am ridicat? De câte ori nu au înflorit pomii ca apoi să se usuce? Și totul pentru simpla dorință de a merge... Read more »

Nenoriciții

Epoca post-decembristă a adus democrația și, odată cu ea, liberatea de a face orice îi trece românului prin cap. În zilele noastre, bunul simț din politica a dispărut aproape complet, dacă este... Read more »