Schimbarea orei: trecere la ora de iarna

​În noaptea de sâmbtă spre duminică se schimbă ora, România trecând la ora de iarnă. Ceasurile se dau înapoi cu o oră, astfel încât ora 04.00 devine ora 03.00. Duminică, ziua va avea... Read more »

Fara apa, dar cu lucrari de mantuiala

Pe strada centrala a orasului, ma refer la Nicolae Balcescu, s-a dat o ,,spargere”. ,,Inaugurarea” spargerilor s-a petrecut zilele trecute, cand o teava de apa (lucrare noua!) a crapat. Nu stim detalii... Read more »

Prof. Dantz a fost mai mult decat cetatean de onoare

De fiecare data, pierderea unui om valoros al cetatii este o grea suferinta. Pe langa familia indurerata, si mii de buhuseni au, incepand de astazi, inca un gol imens in suflete. Cine... Read more »

Jurnalismul dincolo de breaking news (II) Întâlnirea de la Iași

Ieri am participat la intalnirea cu jurnalistii din zona Moldovei la un workshop organizat de Centrul de Jurnalism Independent Bucuresti si gazduit de sala Vega a hotelului Unirea din Iasi. Titlul dezbaterii a... Read more »

Jurnalismul dincolo de breaking news (I)

Marti, 25 octombrie 2022, incepand cu orele 13, la sala Vega a hotelului ,,Unirea” din Iasi, va avea loc evenimentul ,,Crizele tăcute – Jurnalismul dincolo de breaking news”. Organizat de Centrul pentru... Read more »

25 octombrie – Ziua Armatei Romane

Garant al păstrării integrităţii teritoriale, a independenţei şi suveranităţii, asociată unei întregi tradiţii istorice de jertfe, sacrificii, dar și de victorii, Armata României este una dintre instituţiile fundamentale ale statului român, care... Read more »

Dezbatere publică: proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă CRAB

CRAB SA Bacau organizeaza in data de 21 noiembrie 2022, la sediul Consiliului Judetean Bacau, Dezbatere Publică pentru ,,Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată în județul Bacău... Read more »

Joi, 27 oct., sedinta de consiliu Local

Joi, 27 octombrie 2022, va avea loc sedinta Consiliului Local Buhusi la ora 14.00, la sediul instituţiei din str. Republicii, nr. 5, cu proiectul ordinii de zi dat mai jos. In opinia... Read more »

O nouă tranșă de ajutoare alimentare

Separat de voucherele sociale de 250 lei oferite prin programul „Sprijin pentru România”, în luna noiembrie, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va asigura livrarea unei noi tranșe de pachete cu alimente pentru... Read more »

S-au incarcat cardurile sociale cu suma de 250 lei

Cardurile sociale acordate de Guvern au fost incarcate astazi cu suma de 250 lei, se precizeaza intr-un comunicat al MIPE. Este a treia transa de bani platita prin cardurile sociale oferite de... Read more »

Unde-s buhușenii de-altădată?

La orele 19 duminica seara multe din crâșmele din Buhuși au clienți doar cât să-i numeri pe degetele de la o mână. Si nu e prima data când constat acest lucru. Cînd... Read more »

Ce mai faci, domnule Handel?

Problemele cotidiene, grijile si framantarile zilnice, uneori necazurile mai multe decat bucuriile, ii aduc pe unii oameni in situatia de a isi pierde speranta. Imbracamintea inchisa, privirea in jos si lipsa zambetului... Read more »