Baletul plăcintarului și oscilația epidermei

,,Plăcintarul politic” este, în opinia mea, individul lipsit de scrupule. Azi a ieșit la iveală, din nou. El incită gloata amorfă mai mereu, conform dictonului: ,,La plăcinte înainte, la război înapoi!”. Acum,... Read more »

Cât de transparent este Consiliul Local Buhuși?

Gazeta de Buhusi NU poate pune întrebări în ședința Consiliului Local Buhuși. Asta este concluzia ședinței de astăzi. Consilierii prezenți astăzi la ședința CL Buhusi au votat (indirect) majoritar IMPOTRIVA ca subsemnatul Pascaluta... Read more »

Buhuși, orașul verde

Mulți dintre dvs. sunteți nemulțumiți de cum arată orașul în care locuim. Problema curățeniei orașului Buhuși este una care ne privește pe toți. Este în primul rând responsabilitatea administrației locale (a primăriei),... Read more »

De la Tudor Vladimirescu la renașterea națională

complex muzeal neamt Complexul Muzeal Național Neamț anunță deschiderea expoziției „Periplu istoric. De la Tudor Vladimirescu la renașterea națională”, în data de 1 aprilie 2021, ora 17.00, la Muzeul de Artă Piatra-Neamț.... Read more »

Ce culoare are talonul dvs. de pensie?

Ministrul muncii, Raluca Turcan, ne-a anunțat astăzi că a rezolvat o problemă privind culoarea taloanelor de pensie, precum și problema returnării taloanelor de pensie. Ministrul a precizat că ,,este vorba de acele... Read more »

Medicii: din ,,Eroi” au ajuns ,,asasini, hoți”

Culmea cinismului la proteste: manifestanții din Bacău au strigat ”Hoții!” și ”Asasinii!” în fața spitalului municipal.  Câteva zeci de protestatari din Bacău care au mărșăluit prin oraș scandând lozinci împotriva restricțiilor impuse de... Read more »

Contemporan cu Eric Clapton

30 martie – azi este despre Eric Clapton. Să nu credeți că voi face acum prezentarea marelui artist, pentru că cine nu a auzit sau nu l-a ascultat până acum, a trăit... Read more »

IPS Ioachim aniversează 67 de ani

Acum, la ceas aniversar prilejuit de împlinirea a 67 de ani de viață, colaboratorii Centrului eparhial Roman transmit Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim gândurile lor de aleasă prețuire, urări de sănătate, bucurii sfinte, ani... Read more »

Miercuri, sedință de Consiliu Local ONLINE

Miercuri, 31 martie la orele 14,30, va avea loc ședința Consiliului Local Buhuși. Datorită ratei crescute de COVID-19, consilierii locali vor sta în fața tabletei, adică online, nu prezenți fizic. Totuși, aparatul... Read more »

Înmormântarea decedaților COVID, reguli noi

Se schimbă regulile la înmormântare în cazul bolnavilor de COVID-19. Şeful Secretariatului de stat pentru culte, Victor Opaschi, a anunţat că în perioda următoare, înainte de Paşte (mai 2021), se vor schimba regulile la înmormântare în... Read more »

Mâine, simulare Evaluare Națională 2021 clasa a VIII-a

Elevii de gimnaziu se pregătesc pentru simularea de la Evaluarea Națională 2021. Începând de mâine, 29 martie, aceștia vor susține examenul de evaluare după următorul program (ordinul de ministru OME 3449/2021): LUNI,... Read more »

Medicamentele prescrise pot fi ridicate de la orice farmacie

Casa Natională de Sănătate anunță că medicamentele prescrise vor putea fi ridicate de la orice farmacie din țară. Măsura va fi valabilă începând cu data de 1 aprilie și se aplică indiferent... Read more »