Urări de 1 Martie

Dorim tuturor celor care ne citesc (sau nu) o primăvară frumoasă și un gând bun. Primăvara frumoasă ne dă speranță tuturor. Iar speranța ne face să fim mai buni, mai înțelegători, mai... Read more »

Județul Bacău va avea un nou prefect: Leonard Ioan Bulai

Recent, conducerea națională a USR_PLUS a validat propunerile prefectilor si subprefectilor din cadrul coalitiei de guvernare. Astfel, pentru județul Bacău, va fi desemnat, din partea USR, avocatul Leonard Ioan Bulai. Acesta este... Read more »

Politia Romana da startul la ,,vanatoarea de amenzi”

Sindicatul Europol atrage atenţia asupra faptului că Poliţia Română dă startul “vânătorii de amenzi” şi va cere oamenilor legii să raporteze zilnic numărul de amenzi şi avertismente date. Sindicatul consideră că prin... Read more »

Florinel, electricianul

Florinel este cel mai bun electrician din târg. Nu știați, nu? Bagă cuiele în priză cu aceeași nonșalanță cu care împinge electronii pe sîrma de cupru. Dar ce va face dacă sârma... Read more »

Mediul de afaceri este susținut cu… vorbe frumoase

În recenta conferință de presă, Valentin IVANCEA, președintele Consiliului Județean Bacău a prezentat o schemă de minimis în scopul susținerii mediului de afaceri din județul Bacău. Prezentarea a decurs frumos, cu slide-uri... Read more »

Dac-aș fi fost Dumnezeu…

Oare ce-aș fi făcut dac-aș fi fost Dumnezeu? Aș fi fost mai bun? sau mai rău? poate mai bogat…? Sau aș fi avut toată cunoașterea lumii la degetul cel mic? Răspunsul la... Read more »

Folosirea mașinii de serviciu în interes personal… duce la pușcărie!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud au plasat-o sub control judiciar timp de 60 de zile pe directoarea unui liceu agricol din Bistrița Năsăud, care este acuzată de trei infracțiuni de... Read more »

Joi, 25 februarie, sedință de Consiliu Local

Joi, 25 februarie 2021, la orele 13, la sala mică de la Casa de Cultura ,,Elisabeta Bostan” din Buhuși, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Buhuși. Ședința este publică, intrarea... Read more »

Lupul, vulpea și porcul

Lupul, vulpea și porcul Se spune că nu demult, odată, Un porc, o vulpe și un lup, ciudat S-a întîmplat să cadă într-o groapă… Nu are rost să spun cum s-a-ntîmplat.  ... Read more »

Primăria Buhuși a rămas fără ,,bani de protocol”

În ședinta CL Buhusi din 28 ianuarie 2021majoritatea consilierilor locali buhușeni au votat ca fondul de protocol al primariei Buhusi sa fie desființat (minut 57:40) – amendament la HCL 15/2021. Un număr... Read more »

,,Ajutorul social” la control

Dosarele asistaților social din tot județul Bacău vor fi luate la control.   Ministru Raluca Turcan s-a suparat pe asistații sociali. Așa că a dispus, prin ordin, în calitate de ministru al... Read more »

Teste COVID pentru școlile buhușene

Școlile buhușene vor primi în curând un numar de 1400 de teste Covid. Inițial, testele vor ajunge la spitalul prof. Dr. Eduar Apetrei, iar de aici vor fi distribuite către școli. Vor... Read more »