Octavian HUIANU, drumul spre eternitate

Azi, 27 iunie 2021, la Cimitirul Central din Buhusi , a avut loc pomenirea de 40 de zile a celui care a fost ultimul veteran de razboi din Buhusi, Octavian Huianu. Slujba... Read more »

Primarul comunei Gârleni, Eusebiu TANCAU, condamnat definitiv pentru delapidare

Comuna Gârleni rămâne fără primar: Eusebiu Tancău a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bacău la închisoare cu suspendare, pentru delapidare, scrie Ziarul de Bacău. Eusebiu Tâncău  a fost condamnat inițial la... Read more »

Inca un salon de spital a luat foc: e randul Iasiului

Din cand in cand, in tara asta, iau foc saloanele de spital. Asa, din senin… sau poate de la caldura de afara, mai stii¿ Cert este ca lucrurile nu merg bine. Asteptam... Read more »

Fotografia săptămânii

Imagine realizata de Denis Balibouse/Reuters, la întâlnirea dintre Putin si Biden de la Geneva – 18 iun 2021, în  Villa La Grange din Geneva (Elveția). Read more »

Cristian Mareș, premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii medicale

Luni, 14 iunie 2021, la Ateneul Român, în cadrul celei de a șaptea ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, au fost premiați asistenții sociali care s-au remarcat în anul... Read more »

13-15 iunie: minerii, Iliescu și democrația

Ion Rațiu scria, în agenda sa, despre ziua de joi, 14 iunie 1990: “Mă găsesc în România. Tipografia mea a fost distrusă. Sediile partidelor la fel. A dastardly act (un act abominabil)... Read more »

Educație și comunicare sub vremuri virtuale

Sub acest titlul, astăzi, la orele 17, va avea loc dezbaterea organizata de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania (UZPR) filiala Bacau. Gazde vor fi Universitatea ,,George Bacovia” Bacau, care pune la dispoziție... Read more »

Știri și informații importante pentru tine – doar în Gazeta de Buhuși

Read more »

Premiul Ion Raţiu pentru Jurnalism în 2021: Victor ILIE (Recorder)

Ancheta intitulată Regele Pandemiei, semnată de Ilie, îl vizează pe Adrian Ionel – omul care a condus Unifarm vreme de opt ani şi care a fost principalul responsabil cu achiziţia pentru stat şi... Read more »

Ceremonii publice de Ziua Eroilor

Inaltarea Domnului este o zi dedicata si comemorarii eroilor romani cazuti in cele doua razboaie mondiale. Ca in fiecare an, la Buhusi, autoritatile locale au organizat o ceremonie publica care se desfasoara... Read more »

Ultima zi de școală a elevilor de clasa a VIII-a: urmează Evaluarea Națională!

Vineri 11 iunie este ultima zi de școală pentru elevii claselor a opta. Pe 22 iunie începe examenul de evaluare națională 2021. Aceasta generatie de elevi este prima care a mers la... Read more »

Dintre șefii mari de la București, cine mai vine la Buhuși?

Azi, Ludovic Orban a vizitat orașul Moinești. Orban este totuși președintele Camerei Deputaților și președintele PNL. Vizita lui m-a pus pe gânduri și m-a făcut să privesc mai atent la orășelul nostru.... Read more »