Mă recunoști, mă musiu…!?

În recunoașteți pe conu din imaginea atașată? Este mai mereu prezent printre noi, buhușenii. Cel puțin eu îmi amintesc de dânsul de fiecare dată când îi văd pe politicienii locali. De la... Read more »

Bacăul are 10.357 elevi cu burse!

Primăria Municipiului Bacau va plăti , conform unei HCL recent adoptate, 10.357 de burse pentru elevii merituoși și pentru cei cu probleme sociale. Primarul Lucian Viziteu și noii consilieri băcăuani au reusit... Read more »

Sfinții Trei Ierarhi

Astăzi, 30 ianuarie, se comemorează cei trei mari ierarhi sfinți: Sfantul Vasile cel Mare, Sfantul Grigorie Teologul și Sfantul Ioan Gura de Aur. Pricina praznicului acestuia a fost în acest chip: în... Read more »

Consilierul Diaconu cere casă de la primărie

Ședința de consiliu Local Buhusi de joi, 28 ianuarie: domnul consilier local Florin Diaconu (PNL) a cerut un apartament de la primăria Buhuși (din locuintele de serviciu). Dânsul a motivat câ este... Read more »

Biblioteca digitala pentru toti

Cultura din Romania, dar si cea din judetul Bacau, a inceput sa fie inregistrata electronic intr-o baza de date centralizata, denumita BIBLIOTECA DIGITALA. Astfel a aparut un proiect national adminisrat de Institutul... Read more »

Mofturi dintr-un tîrg moldovenesc

S-a anunțat public, nene! E clar, lumea e deja entuziamată și aplaudă, dă ,,Like” si face conversație. Virtuală, evident. Ideile năstrușnice din Buhuși suprind, iată, încă o dată. Să vă explic despre... Read more »

Buhuși – doar un centru de vaccinare antiCOVID

Orasul Buhusi va avea doar un centru de vaccinare anticovid, desi initial, in decembrie, Prefectura Bacau anuntase ca vor fi două. Centrul destinat vaccinarii POPULATIEI va fi amenajat la Casa de Cultură.... Read more »

Ardererea frunzelor va fi interzisă

Parlamentul a adoptat anul trecut legea compostului – Legea nr. 181/2020 – care prevede gestionarea deșeurilor compostabile. Aceste deșeuri sunt de origine vegetală și provin de la curățarea terenului agricol sau pomi:... Read more »

(VIDEO) Sedinta CL Buhusi 28 ianuarie 2021

Ordinea de zi a sedintei se gaseste aici. Aceasta este suplimentata cu punctul 20 – rectificare la lista unitatilor de invatamant Read more »

Alocațile copiilor vor fi majorate cu 20%

Alocațiile vor fi majorate cu 20% în luna februarie, a anunțat azi Ministrul Muncii, Raluca Turcan. Aceasta a precizat că urmează să se stabilească dacă se va menține și a doua tranșă... Read more »

Consilierul Diaconu, un pas în spate!

Raluca Turcan (ministrul muncii, PNL) a spus ieri la un post TV: ,,Orice persoană trimisă în judecată ar trebui să facă un pas în spate din funcţiile publice!” Consilierul PNL Florin Diaconu... Read more »

Vai mama voastră!

După alegeri, PSD nu mai este la puterea centrală. Zilele acestea se discută tot mai mult despre banii și bugetul țării. Interesant este că, din opoziție, președintele PSD, Marcel Ciolacu, găsește bani... Read more »