Campionatul de fotbal al Liceului ,,Ion Borcea”

În perioada 17-20 octombrie 2022, sala de sport a Liceului Teoretic “Ion Borcea” Buhuși a găzduit un admirabil campionat de fotbal, denumit Champions League LTIB de către inimoșii inițiatori ai proiectului de parteneriat între Liceul Teoretic “Ion Borcea” Buhuși, prin C. Ş. E. LTIB și Clubul Holtis nr. 34 și Serviciul Cultură și Sport din cadrul Primăriei Buhuși.
Elevii s-au implicat direct in organizarea campionatului la care s-au inscris 12 echipe de liceu, iar 2 echipe de gimnaziu au jucat un meci amical inaintea finalei. Scopul principal al activității a fost de a atrage un număr cât mai mare de elevi în vederea practicării sportului și de a contribui la dezvoltarea de relații armonioase in comunitatea liceului.
Au fost in total 12 meciuri, în finală au jucat clasele a XII-a A și a X-a F, câștigătoarea fiind clasa a X-a F. Jucătorii s-au bucurat de o galerie impresionantă din partea colegilor. De asemenea, arbitrajul, suportul foto și toate detaliile logistice au fost asigurate de elevii liceului, printre care s-au numărat și membrii Clubului Holtis.
Intrarea s-a realizat pe bază de bilete, iar banii adunați vor fi folosiți pentru dotarea sălii de sport cu materiale necesare pentru activități școlare și extrașcolare.
Președinte C.Ș. E. Liceul Teoretic “Ion Borcea”, Mario Damian: ,,Activitatea a fost un real succes, raportată la efortul pe care l-am depus. Am o satisfacție proprie pentru bunăstarea elevilor prin mediul comunicativ pe care l-am creat.”
Profesori coordonatori:
Calugaru Adina, coach Clubul HoltIs 34,
Dulgheru Carmen, profesor,
Sandu Adrian, profesor.
prof. Munteanu Nadina,
prof. Munteanu Dumitru si
prof. Zaharia Mihaela au vegheat la buna desfășurare a activităților.
Foto credit Pușcalău Andrei – clasa a IX-a C (Clubul HoltIs 34) si Radu Brânzache – clasa a XI-a A

Recommended For You