Turnătorii (II) Consilierul Cojocaru pârât de primarul Zaharia la ANI

Consilierul local Cristian Cojocaru a declarat pentru Gazeta de Buhusi ca a fost reclamat la Agentia de Integriate ANI de catre Vasile Zaharia, primarul orasului Buhusi. Motivul ar fi ca faptul ca consilierul Cojocaru ar fi votat proiectele de HCL referitoare la Spitalul Buhusi, unde sotia sa este salariata din februarie 2022. Consilierul a specificat ca aceasta este doar o rafuiala politica, pentru a-l impiedica pe acesta sa candideze. Pe de alta parte, consilierul Cojocaru spune ca acesta turnatorie ieftina nu este intemeiata pentru ca dansul nu este in conflict de interese sau in stare de incompatibilitate, asa cum prevede legea nr.176/2010.

Prin aceasta primarul Zaharia demonstreaza ca, in dorinta sa de a obtine inca un nou mandat după alegerile comasate din iunie 2024, este in stare de orice. Iar tunătoria tipic securistă este la îndemână unui caracter slab, atras de parvenire și îmbogățire. Dupa ce i-a castigat increderea lui Cojocaru pentru a-l sprijini in votarea proiectelor sale in CL Buhusi, primarul Zaharia dovedeste acum un cinism politic incredibil, presărat cu flatulențe morbide. Latura sa ascunsă, dar proeminentă,  se dovedește a fi cea de tradator sadea, asa cum faceau vechii comunisti. #Voievodul calca pe cadavrele politice in drumul său de edill presărat cu dosare penale în așteptare. Având un partid puternic în spate, fostul cercetat penal din 2015 acum devenit un jalnic primar-turnător, Zaharia face victime după victime. Asta după ce s-a folosit de încrederea apropiaților săi, momiți cu diverse avantaje economice. Serialul dezvaluirilor va continua cu alte victime politice facute de actualul primar.

Acesta este al doilea caz de conslier local buhusean reclamat de turnatorul Zaharia la ANI – primul fiind consilierul Doru Vinca – vezi articolul aici.

Recommended For You